Ви тут:

Привітання Олександра Стрюка з Днем медичного працівника

27-07-2020
Категорія: 

Шановні працівники галузі охорони здоров'я Сєвєродонецької міської територіальної громади, Луганщини та України!

Прийміть щирі вітання з Днем медичного працівника!

Наше життя складається з багатьох етапів: злетів і падінь, перемог і поразок, радощів і смутку. Ми надаємо значення різним речам, але з початку війни чітко усвідомили, що найцінніші й найдорожчі скарби - це життя та здоров’я. Ваша праця – це велике служіння на благо людей і кожен з Вас самовіддано охороняє ці найбільші цінності.

Рятувати та лікувати в умовах російського військового вторгнення доводиться лікарям, фельдшерам, медичним сестрам - на плечах наших медичних працівників лежить найважчий тягар з часів незалежності України.

Спасіня життів та здоров'я Захисників і Захисниць, які мужньо боронять рідну землю, постраждалих мирних мешканців від російських терористичних бомбардувань та всіх, хто цього сьогодні найбільше потребує - це ПОДВИГ! Під обстрілами ворога, іноді у надскладних умовах – така сьогодні робота лікарів, медсестер, працівників швидкої допомоги, але Ви вірні своєму професійному обов’язку, клятві, яку давали!

Я хочу подякувати кожному з Вас за невтомну працю, безсонні ночі, жертовність і мужність, за те, що незважаючи на надзвичайні складнощі, Ви обрали цей шлях - берегти, рятувати та лікувати людей! 

Щиро дякую всім працівникам охорони здоров’я за благородну працю, милосердя та відданість своїй професії!

Нехай незмінною нагородою за Вашу роботу буде вдячність тих, кому Ви повернули життя, здоров'я та віру у свої сили.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, наснаги, достатку та благополуччя, а нашій Україні - Перемоги і Миру!

 

З повагою, 

начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр Стрюк





Рейтинг: 
Голосов пока нет