Ви тут:

Олександр Стрюк очолив сєвєродонецьку делегацію на урочистостях з нагоди Дня Української Державності у Дніпрі

15-07-2024
Категорія: 

]]>Керівники обласної державної, місцевих державних адміністрацій та правоохоронних органів Луганської області взяли участь у урочистому заході в Дніпрі з нагоди Дня Української Державності.]]>

Делегацію від нашої громади очолив начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк. До урочистостей долучилися також перший заступник начальника СМВА Тетяна Верховська, заступник начальника СМВА Юлія Шорохова та представники міських комунальних підприємств і громадськості.

«Державність важко захищати, але найважче повернути, якщо втратиш. Державність, яка ніколи не буває лише даністю, а завжди, щодня є результатом служіння та роботи заради України. Справжня свобода приходить разом із перемогою над неволею, і тому важливо вірити у себе та підтримувати тих, хто захищає нашу державність. Кожен українець має право на мир та безпеку на своїй землі», – звернулась до учасників заходу заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Присутні вшанували пам'ять загиблих Захисників України хвилиною мовчання та долучились до спільної молитви за мир у нашій державі та Перемогу над ворогом. Молитву прочитав військовий капелан - Отець Олександр (Підгорний).

Державний Гімн України та пісня на слова Великого Кобзаря «Ой по горі роман цвіте» пролунали над Дніпром у виконанні луганчанина, Заслуженого артиста України Яна Костирка.

Урочистий захід завершився покладанням квітів до пам’ятника духовному пророку української нації Тарасу Шевченку.

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

 

 

За інформацією: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02cXK375S78aQYPjzfMaYXmCMXWCv...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет