Ви тут:

Звернення Олександра Стрюка з нагоди 10-річчя визволення Сєвєродонецька від російських бойовиків

22-07-2024
Категорія: 

Шановні співгромадяни!

Десять років тому, 22 липня 2014 року, у ході Антитерористичної операції Сєвєродонецьк був звільнений українськими військовими від російських бойовиків та проросійських колаборантів. Над містом знову замайорів синьо-жовтий прапор!

Цей день став загальноміським святом українського патріотизму та справжньою перемогою над неонацистським "русскім міром". 

Сьогодні ми разом висловлюємо подяку та вклоняємося усім причетним Захисникам і Захисницям України за визволення Сєвєродонецька у 2014 році та того відвертого щастя - життя без рашизму.

Але, на привеликий жаль, Україні не вдалося звільнити захоплені російськими загарбниками окремі райони Луганскої і Донецької областей та Автономну Республіку Крим, де вони влаштували для місцевого населення антиукраїнське гетто.

Світ тоді недостатньо відреагував на російський злочин, не надав Україні відповідної допомоги, обіцяних гарантій та захисту у відновленні нашої територіальної цілістності, що призвело до зростання імперських амбіцій рф та повномасштабного військового вторгнення 24 лютого 2022 року...

Жахіття війни - бомбардування, вбивства, евакуація, руйнація, окупація, геноцид - ось справжнє обличчя Z-рашизму. 

Вигнати загарбника з рідної землі - наш святий обов'язок. Допомогти нам це зробити - святий обов'язок всього демократичного світу. 

Сєвєродонецьк - це Україна!

Героям слава! 

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК

 

 

Світлини з відкритих джерел





Рейтинг: 
Голосов пока нет