Ви тут:

Учні Сєвєродонецької міської територіальної громади на оздоровленні і відпочинку в «Карпатах»

02-07-2024
Категорія: 

З 01 липня 2024 року для 60 учнів закладів загальної середньої освіти  Сєвєродонецької міської територіальної громади розпочалась перша літня зміна в  Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку  санаторного типу «Карпати» дочірнього підприємства «Клінічний санаторій «Карпати» ПАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» вищої категорії (далі – Табір).

На придбання путівок для  дітей пільгових категорій скеровано 1 266 000 грн. бюджетних коштів.

Керівництвом Сєвєродонецької міської військової адміністрації, Управління освіти Сєвєродонецької МВА та закладів освіти докладено максимально зусиль щодо забезпечення права дітей громади на оздоровлення і відпочинок. Цікавий, змістовний, безпечний, в екологічно чистій зоні у лісовій місцевості серед гірського масиву неподалік від м. Мукачево.

Відповідно до  законодавства  України в сфері оздоровлення і відпочинку дітей, враховуючи обмеження, обумовлені воєнним станом, реалізація відповідних послуг  забезпечується, переважно, у ДЗОВ на заході України.

Тож, на наших дітей чекають рухливі та інтелектуальні ігри,  спортивні змагання, заходи, спрямовані на творчий розвиток дитини, екскурсії, оздоровчі процедури, збалансоване харчування, свіже гірське повітря, що  додає сил та енергії!

 

Управління освіти Сєвєродонецької МВА

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)