Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 25.07.2024

25-07-2024
Категорія: 

«Прифронтові Невське та Макіївка перебувають під щільним вогнем росіян. За останню добу ворог застосовував там 95 безпілотників, авіацію, артилерію. Наслідки для Невського – ще два пошкоджених будинки», – поінформував начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Противник атакує зовсім поруч – 11 разів загарбники спробували йти уперед біля Невського, Макіївки та в Серебрянському лісі. Також намагалися протиснути нашу оборону поблизу Стельмахівки.

«Попри небезпеку, ми продовжуємо підтримувати жителів, які ще не евакуювалися. Так, учора до Новолюбівки та Невського доставили продуктові набори та тижневий запах хліба – усе вже роздали людям», – зазначив Артем Лисогор.

У так званій «лнр» окупанти посилюють пропаганду серед дітей та молоді, готуючи їх до участі у війні. Днями учнів школи №1 з окупованого Біловодська вони привезли до новосибірської області, де облаштований наметовий табір «юних армійців». Там дітей з Луганщини навичкам бою навчатимуть спецназівці, танкісти, курсанти військових вишів рф. Виконуватимуть свою роботу «спеціалісти з патріотичного виховання».

Штраф у розмірі 100 % від суми розрахунку очікує на підприємців т.з. «лнр» з 1 січня, якщо ті не встановлять на кожній точці продажу контрольно-касове обладнання. За вимогою росіян їх придбають всі підприємці, крім майстрів народного промислу та носіїв багажу.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid037MS4SwrdUXA6iKP52929mWPaDEA...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет