Ви тут:

Олексій Харченко представив колективу Сєвєродонецької МВА нового заступника начальника СМВА Жанну Овчарову

22-10-2024
Категорія: 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олексій Харченко представив колективу Сєвєродонецької МВА свого нового заступника Жанну Миколаївну Овчарову та зазначив:

"Казав, що будуть кадрові рішення на рівні керівництва адміністрації. Один з моїх заступників Олег Юрійович Кузьмінов залишив посаду, очоливши комунальне підприємство «Житлосервіс «Світанок».

Охорона здоров’я, економічна діяльність та освіта - це низка питань, якими опікуватиметься новий заступник.

Жанна Овчарова висловила сподівання на підтримку та допомогу колег: «Разом ми будемо продуктивно працювати та робити все можливе заради нашої перемоги!».

Жанна Миколаївна Овчарова народилася 30 жовтня 1972 року у Харкові.

Має ступені «Магістр державного управління у сфері охорони здоров’я» та «Магістр державного управління». Також має спеціальність «ортопедія стоматологічна».

Із січня 2022 року і по серпень 2023 року працювала на посаді заступника директора Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації, була радником голови Харківської ОВА з питань медицини та охорони здоров’я.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну залишилась на робочому місці, разом з директором координувала роботу лікарень, займалась забезпеченням цих закладів всім необхідним на той час: харчуванням, ліками, налагоджувала доставку гуманітарних вантажів тощо.

Також 2 роки до цього  обіймала посаду начальника відділу економічної діяльності та моніторингу закупівель у Департаменті охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації, була радником голови Полтавської ОВА з питань медицини та охорони здоров’я.

Працювала на різних посадах у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова та у Харківській обласній клінічній лікарні.

 

 

 





Рейтинг: 
1
Средняя: 1 (1 оценка)