Ви тут:

Олексій Харченко відвідав реабілітаційний центр КНП «СМБЛ» в Ірпіні та міську багатопрофільну лікарню в Українці

25-10-2024
Категорія: 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації відвідав разом з народним депутатом України Олексієм Кузнєцовим та зі своєю заступницею з питань охорони здоров’я, освіти, економічного розвитку Жанною Овчаровою реабілітаційний центр КНП «СМБЛ» в Ірпіні та міську багатопрофільну лікарню в Українці.

Зустрілися з колективом: лікарями та медичним персоналом. Подивилися на матеріально-технічне оснащення медичних закладів, лабораторію і як використовується обладнання, яке купували за кошти місцевого бюджету. Детальн увагу приділили приміщеннюя лікарні.

"Потрібно шукати ресурс, щоб розпочати ремонт. Є окреме бачення, щоб пропрацювати проєкт модернізації лікарні. Подивились, що все функціонує на достатньо високому рівні і що для цього докладається багато зусиль, у наявності обладнання високого рівня. Наприклад, у лікарні стоїть наш комп’ютерний томограф, який закупили за кошти бюджету громади. Якнайшвидше маємо його запустити. Лікарні будуть рухатися вперед. Моя мета - все це розвивати й надалі. Розумію, що стале функціонування релокованого закладу та надання ним медичних послуг, це і підтримка керівництва міської ВА, і підтримка приймаючої громади, і, головне, сумління праця та віддача медиків. Дякую ]]>Олексію Кузнєцов]]>у за підтримку та увагу до наших лікарів!" - сказав Олексій Харченко по завершенні візиту.

Ще начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації зустрівся з головою Української громади Олександром Туренком.

"Маю бачення щодо змін умов договору, розраховую на підтримку та розуміння міського голови та депутатів міськради", - за результами зустрічі поіфнормував Олексій Харченко.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет