Ви тут:

Освітяни Сєвєродонецької МТГ - серед відзначених і нагороджених освітян Луганщини

02-10-2024
Категорія: 

Напередодні Дня працівників освіти Артем Лисогор привітав педагогів Луганщини.

«В умовах війни робота учителів – це основа нашого майбутнього. Недарма говорять, що для того, аби знищити націю не потрібна війна – потрібно забрати освіту. Наші педагоги щодня доводять, що ворогу цього ніколи не вдасться зробити, як на навчальній ниві, так і на полі бою», - зазначив очільник Луганщини. 

Чимало луганських освітян змінили свій фах і взяли до рук зброю. Тепер вони захищають своїх учнів і майбутнє усієї країни на передовій.

Так, Сергію Сокирку  - вчителю математики Чмирівського ліцею, а нині військовослужбовцю 121-го окремого полку зв'язку, та Світлані Наумовій – педагогу- організатору Гірського ліцею, військовослужбовиці 108 бригади ТрО, Артем Лисогор вручив Знаки Пошани «Захиснику Луганщини». 

Учителі та викладачі області в онлайн режимі продовжують надавати якісні знання нашим дітям по усій Україні, значних зусиль докладають, аби нести українське слово учням, що залишаються на тимчасово окупованих територіях та тим, хто наразі знаходиться закордоном. 

Результат роботи системи освіти області говорить сам за себе. Цьогоріч Луганщина посіла четверте місце серед усіх регіонів України за середнім балом у складанні національного мультипредметного тесту – всього на кілька десятих поступившись третьому місцю. Восьмеро учасників НМТ отримали максимальні 200 балів. 

Самовідданість та наполегливу працю наших учителів оцінили на рівні країни. Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагороджено заступника директора з навчально-виховної роботи багатопрофільного Ліцею Сіверськодонецька - Світлану Карпенко.

Ще трьох членів освітянської родини Луганщини відзначено Грамотами та Подякою Міністерства освіти і науки України. Серед візначених: директор Сєвєродонецького Центру дитячої та юнацької творчості Аліна Костиря, керівник зразкового хореографічного колективу «Гран-Прі» Сєвєродонецького ЦДЮТ Світлана Росадкіна.

Дванадцятьом учителям освітніх закладів області Артем Лисогор вручив Подяки обласної державної адміністрації. Серед нагороджених сіверськодончан: Анна Лаптєва - в.о директора Гімназії №4, Вікторія Кіяшко – в.о директора багатопрофільного Ліцею міста Сіверськодонецька, Тетяна Бондаренко - вчитель фізичної культури Гімназії №5, Наталія Колосова - вчитель англійської мови багатопрофільного Ліцею міста Сіверськодонецька.

У свою чергу, Вікторія Кіяшко – в.о директора багатопрофільного Ліцею міста Сіверськодонецька від імені освітянської спільноти подякувала за підтримку та віру в потенціал працівників навчальних закладів керівництву адміністрації.

Вітаємо та пишаємось!!!!
 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/naperedodni_dnya_pracivnikiv_osviti_a...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет