Ви тут:

Понад 400 дітей Сєвєродонецької громади оздоровилися влітку 2024 року

18-09-2024
Категорія: 

Влітку 2024 року до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією за рахунок бюджетних коштів у рамках Комплексної програми Сєвєродонецької міської територіальної громади «Літнє оздоровлення та відпочинок дітей» на 2024 рік було направлено 133 дитини з числа дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Зокрема:

Крім цього, протягом січня-серпня 2024 року 65 дітей Сєвєродонецької міської територіальної громади направлено на оздоровлення до дитячого санаторію «Прикарпатський» м. Яремче Івано-Франківської області.

Також 17 дітей направлено на оздоровлення до Міжнародного дитячого центру «Артек» у Закарпатській та Київській областях.

18 учнів Гімназії № 14 міста Сєвєродонецька Луганської області ]]>відпочили у дитячому таборі відпочинку та зміцнення здоров’я «Українські діти»]]> при гімназії Бутримоню Аліутського р-ну Литовської Республіки.

]]>23 здобувачів освіти Гімназії № 4 міста Сєвєродонецька Луганської області провели дозвілля у Литовській Республіці ]]>на базі дитячого оздоровчого табору для відпочинку та зміцнення здоров’я «Діти України».

]]>Поїздка юних сєвєродончан до Литви ]]>влітку стала вже доброю традицією в рамках  постійної взаємодії начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександра Стрюка та Почесного консула Литовської Республіки в Луганській області Робертаса Габуласа,  а також голови міста Вілкавішкіс (міста-побратима Сєвєродонецька) Альгірдаса Нейберка щодо підтримки мешканців громади в евакуації.

Понад 150 юних сєвєродончан долучились до участі в різноманітних тематичних заходах, майстер-класах, флешмобах, спортивних змаганнях, квестах ]]>майданчику відпочинку СДЮК «Юність» на базі  Гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у м. Дніпро]]>. У  три зміни з  03.06 по 16.07.2024 дітей розважали керівники гуртків СМЦДЮТ, СМЦНПВТКУМ, СДЮК «Юність», міського Палацу культури.

Ще протягом серпня 2024 року на базі Філії «Центральний табір туристського активу учнів України», с. Осій Іршавської міської ради Хустського району Закарпатської області проходив ІІІ (Всеукраїнський) етап ]]>Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі – Гра) для роїв закладів освіти молодшої, середньої та старшої вікових груп, які стали переможцями ІІ етапу Гри  у своїх областях. Нашу громаду та Луганщину представляли: в молодшій віковій групі – рій «Вільні» Гімназії № 4 міста Сєвєродонецька, у середній  віковій групі –  рій «Козацька слава» Ліцею «КОЛЕГІУМ» міста Сєвєродонецька. 

З метою визначення потреб у оздоровчих послугах в зазначеному санаторії  для батьків дітей, які не перебувають на диспансерному обліку, запроваджено гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/8UaAJXhj41q5KMDNA]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)