Ви тут:

На базі Гумхабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі з’явиться Центр Громадського Дозвілля HelpAge: підписано Меморандум

18-09-2024
Категорія: 

Начальник Сєвєродонецької міської ВА Олександр Стрюк 17 вересня підписав від імені Сєвєродонецької МВА Меморандум про взаєморозуміння, партнерство, співробітництво і спільну діяльність у рамках реалізації спільного проекту Комітету з питань надзвичайних ситуацій та Представництва ]]>HelpAge Internаtional в Україні]]> «Задоволення основних потреб та покращення добробуту постраждалих від конфлікту українських чоловіків і жінок похилого віку з інвалідністю та без інвалідності».

Сторони домовились співпрацювати заради поліпшення порушеної воєнними діями фізичної та психологічної безпеки людей похилого віку, у тому числі ВПО, що проживають у Дніпрі.

Центр Громадського Дозвілля HelpAge буде працювати на базі Гумхабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі та забезпечуватиме дозвілля для людей поважного віку.

Переміщені люди похилого віку знайдуть тут безпечний простір для спілкування, зустрічей з психологом, арт-терапевтичних занять, отримуватимуть психосоціальну підтримку, відвідуватимуть гуртки настільних ігор, скандинавської ходьби, фітнесу та спілкуватимуться за чаюванням.

Всі заняття будуть забезпечені від HelpAge необхідними матеріалами та спеціалістами.

«В умовах сьогодення людям важливо зберігати нормальний психологічний стан. Ми вдячні HelpAge за таку ініціативу. Наші громадяни, особливо поважного віку, потребують уваги та підтримки, а також спілкування і здорової фізичної активності. І, головне, щоб все це було доступно. Наші партнери мають позитивний досвід щодо цього, тож, чекаємо найближчим часом на відкриття», - розповів Олександр Стрюк.





Рейтинг: 
Голосов пока нет