Ви тут:

До Литовської Республіки поїхали ще 23 дітей Сєвєродонецької громади: цього літа це вже друга поїздка

06-08-2024
Категорія: 

Продовжуються літні канікули і триває оздоровча кампанія для учнів Сєвєродонецької міської територіальної громади.

З 2-го по 12-те серпня (з урахуванням дороги) триватиме перебування  у Литовській Республіці на базі дитячого оздоровчого табору для відпочинку та зміцнення здоров’я «Діти України» (далі – Табір)  23 здобувачів освіти  Гімназії № 4 міста Сєвєродонецька Луганської області.

Цього літа це вже друга поїздка юних сєвєродончан до Литви, що стає доброю традицією в рамках  постійної взаємодії начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександра Стрюка та Почесного консула Литовської Республіки в Луганській області Робертаса Габуласа, а також голови міста Вілкавішкіс (міста-побратима Сєвєродонецька) Альгірдаса Нейберка щодо підтримки мешканців громади в евакуації.

У рамках цієї співпраці Муніципалітет Вілкавішського р-ну Литовської Республіки гостинно запросив учнів у супроводі педагогів до с. Каралкресьліос, в якому розташований Табір.

Теплий прийом, посмішки, радісна та позитивна атмосфера – все це отримали наші діти в перші хвилини перебування в Литві. Далі – приємні знайомства, спілкування з однолітками, розваги, вивчення культурної та історичної спадщини країни тощо!

]]>https://sd.osv.org.ua/news/1722935076/]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)