Ви тут:

Учні сєвєродонецької Гімназії №14 зустрілись з Міністром національної оборони Литовської Республіки

13-06-2024
Категорія: 

У рамках проєкту «Українські діти» 9 червня учні Гімназії № 14 міста Сєвєродонецька Луганської області прибули на відпочинок до Литовської Республіки.

12 червня школярі зустрілись з Міністром національної оборони Литовської Республіки Лаурінасом Кащюнасом, який навіть у своєму дуже щільному графіку знайшов час поспілкуватися з учасниками проєкту.

Міністр оборони Литви подарував учням один з офіційних державних символів Литовської Республіки - прапор, а також презентував історичні прапори своєї держави.

Почесний консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас Габулас також взяв участь у зустрічі, адже відпочинок дітей із Сєвєродонецької міської територіальної громади відбувається за його особистого сприяння в рамках проєкту-обміну між освітніми закладами наших країн.

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк та Почесний консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас Габулас постійно взаємодіють щодо підтримки мешканців громади в евакуації, особливо дітей. 

Результатом такої співпраці стало те, що 18 учнів сєвєродонецького навчального закладу відправились до дитячого табору відпочинку та зміцнення здоров'я, який організує гімназія Бутримоню, Алітуського району Литовської Республіки, де їх було розміщено в садибі сільського туризму «Ковчег Ноя» село Пагроничис.

 

]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0t2e4GA4zavZ69oD5...]]>

 

Матеріал по темі:

Діти із Сєвєродонецька прибули на відпочинок до Литовської Республіки





Рейтинг: 
Голосов пока нет