Ви тут:

Напередодні Дня Української Державності відбулось урочисте закриття дитячого майданчику відпочинку СДЮК "Юність"

13-07-2024
Категорія: 

Напередодні Дня Української Державності відбулось урочисте закриття дитячого майданчику відпочинку ]]>Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу "Юність"]]>, який півтори місяці дарував найменшим мешканцям Луганщини позитивні враження та емоції, активності, розваги та пізнавальні ігри, творчі заняття.

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк подякував дітям, педагогам, вихователям, студентам і давнім партнерам - гуманітарній місії "Проліска" за підготовку та проведення якісного відпочинку для маленьких луганчан.

"Бажаю дітям такого ж гарного продовження канікул, гарно відпочити, хай вас не турбують негаразди, які іноді трапляються. Напередодні Дня Української Державності всіх вас вітаю з тим, що ми разом, ми - непереможні, впевнено йдемо до Перемоги!" - привітав Олександр Стрюк.

Майданчик стартував на початку червня та зібрав маленьких мешканців Луганщини на базі гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі.

До організації роботи дитячого майданчика відпочинку долучилися Сєвєродонецький міський Центр дитячої та юнацької творчості, Сєвєродонецький міський Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, міський Палац культури, гуманітарний центр Проліска-Дніпро, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, а також Сєвєродонецька бібліотека для юнацтва та Сєвєродонецька міська публічна бібліотека.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)