Ви тут:

Вшанування пам’яті полеглих Героїв, допомога Захисникам, розгляд на державному рівні питань переселенців, – підсумки тижня від Артема Лисогора

31-08-2024
Категорія: 

Цього тижня вся Україна схилила голову в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

«На Краснопільському цвинтарі в Дніпрі віддав останню шану воїнам Луганщини, які у складі різних підрозділів ціною власного життя захистили країну. На заході була присутня мати загиблого Захисника Луганщини Руслана Довгополого – Віра Олександрівна Пожидаєва. Крім того, зустрівся з родинами загиблих військовослужбовців та долучився до патріотичного забігу «Шаную воїнів – біжу за Героїв України», – повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор під час щотижневого підсумкового брифінгу.

Також він взяв участь у Всеукраїнському форумі рад ВПО, де під час панельних дискусій поспілкувався з Віце-прем'єр-міністром України – Міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук. Розглянули актуальні для життя області і її жителів питання.

Разом з головою Державної архівної служби України Анатолієм Хромовим відвідали Держархів Луганської області, який нині релокований до Дніпра. Перевірили умови зберігання документів Національного архівного фонду та процес їх оцифрування.

Громади продовжують займатися соціально-економічною підтримкою земляків. Так, ще 17 військових з Сєвєродонецька та члени їхніх сімей отримали грошову допомогу, а 33 учні Лисичанської громади розпочали оздоровлення в Карпатах.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0UMFuMs3kj1HMfhwVumACKds4LPdH...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет