Ви тут:

У День молоді Олександр Стрюк підписав Меморандум з ЛОВ Комітету з фізичного виховання та спорту МОН

13-08-2024
Категорія: 

Начальник Сєвєродонецької міської ВА Олександр Стрюк 12 серпня підписав від імені Сєвєродонецької МВА Меморандум про співпрацю з Луганським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України в особі начальника Віктора Острєцова.

Цей документ засвідчує співпрацю на основі взаємодії з реалізації планів спільної діяльності, реалізації державної політики в сфері фізичного виховання, підвищення рівня патріотичного виховання, зміцнення здоров’я та гармонійного розвитку дітей та молоді.

Олександр Стрюк підкреслив, що з Луганським обласним відділенням в особі Віктора Острєцова Сєвєродонецька міська ВА співпрацює майже чотири роки: «Наші спортсмени, наші учні, наша молодь – це гордість не лише Сєвєродонецької громади. Це також гордість України. Вони, незважаючи ні на що, продовжують виборювати перемоги та показувати високі результати у навчанні та спорті. Дуже приємно, що у нас склалися міцні стосунки з Луганським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту і ми продовжуємо добру традицію розвитку дітей та молоді ».

Так, основними цілями Меморандуму є:

  • формування пріоритетного  значення фізичного виховання, сопрту, патріотичного виховання і олімпійського руху в навчальному процесі навчальних закладів Сєвєродонецької громади;
  • сприяння гармонійному розвитку фізичних та моральних якостей дітей та молоді;
  • забезпечення подальшого розвитку навчально-виховної, освітньопізнавальної, фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи, патріотичного виховання учнівської і студентської молоді;
  • сприяння розвитку масового шкільного і студентського сопрту, підготовці олімпійського резерву та розвитку спорту вищих досягнень.

Співробітництво Сторін також здійснюватиметься шляхом безпосередніх зв’язків між ними за різними формами співпраці. Крім того, сторони домовилися про впровадження нових форм і методичне забезпечення роботи у напрямку фізичного і патріотичного виховання, організацію та проведення серед здобувачів освіти, вчителів і викладачів Сєвєродонецької громади в онлайн і офлайн режимах різноманітних освітньо-пізнавальних, спортиво масових, фізкультурно-оздоровчих і патріотичних заходів, конференцій, фестивалів, форумів, флешмобів, челенджів, виставок, конкурсів тощо.

Серед запланованих протягом року заходів: впровадження в навчальний процес варіативних модулів за програмою фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games» та «Cool Race», освітній пізнавальний проєкт «Olympic Lab», інтерактивний проєкт “Do like Olympians”, фізкультурно-оздоровчий захід і спортивні змагання “Challenge Fest” тощо.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет