Ви тут:

Сіверськодончанин Віталій на бойове псевдо "Зоря" не зраджує улюбленій справі, продовжує працювати

23-10-2024
Категорія: 

Віталій на бойове псевдо "Зоря" родом він з міста Сєвєродонецьк, тому ]]>111 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ]]> була обрана не випадково. Бойовий шлях "Зоря" розпочав ще у 2018 році, тоді і почав опановувати мінометну справу.

"Тоді, 6 років тому, для мене все відбулось дуже швидко, не я обрав посаду, а посада обрала мене, через те, що був готовий служити, а де і ким для мене було питанням не першої і не другої черги. Старший навідник мінометної батареї - звучить солідно, подумав я тоді, і погодився. Насправді ж довелось багато вчитись і "в пів ока" переймати досвід старших. Математика як теорія і стрільби як практика, це початок для мене зразка 2018 року, і тих новобранців які сьогодні потрапляють до мене".

Наразі "Зоря" не зраджує улюбленій справі, продовжує працювати зі ствольним озброєнням, займає посаду командира міномета у ]]>110 окремий батальйон територіальної оборони]]> бригади.

"Перші думки про більш глобальні речі в мене з'явились вже тут, у шпиталі. Часом дивлюсь у вікно і в голові лише думки про службу і побратимів, спогади. Сподіваюсь з моїми хлопцями все буде добре, поки я далеко від них. Ще мрію побачити перемогу. Хлопцям які ухиляються від служби в Збройних Силах раджу готуватись заздалегідь, бо ніколи не знаєш де та при яких обставинах війна може початись саме для тебе!".

 

Номер рекрутингу бригади:

+380675708190

Більше інформації на ]]>https://army.gov.ua]]>

 

]]>https://www.facebook.com/luganskTRO/posts/pfbid0qPebv9NEkZAkVPd8Ky1j8VhV...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет