Ви тут:

Сєвєродонецькій МВА у рамках співпраці з NRC в Україні надано комп’ютерну техніку для облаштування робочих місць у гумхабі

24-05-2024
Категорія: 

У рамках співпраці з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) в Україні за фінансової підтримки в рамках гуманітарної допомоги Європейського Союзу для облаштування робочих місць в осередку підтримки жителів Сєвєродонецької громади в місті Дніпро – гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації - надано комп’ютерну техніку.

Від начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександра  Стрюка висловив щиру подяку представникам Норвезької ради у справах біженців за впровадження принципів, які спрямовані на покращення спроможності органів влади надавати більш якісні послуги, заступник начальника Сєвєродонецької МВА Олег Кузьмінов.

Гуманітарний хаб Сєвєродонецької громади працює не лише як центр видачі гуманітарної допомоги мешканцям Луганської області, тут є можливість отримати послуги з адміністративних, соціальних, юридичних, медичних, житлових, правових і пенсійних питань, а також функціонує культурний центр, де діють різноманітні гуртки та проходять різноманітні заходи для дітей та родин.

На базі гуманітарного хабу працює сєвєродонецький Центр надання адміністративних послуг, який відновив свою роботу та нещодавно значно ]]>розширив кількість адміністративних послуг]]>.

Також консультують працівники Управління соціального захисту населення СМВА з питань захисту прав ВПО та надання роз’яснень щодо оформлення соціальних послуг, встановлення статусів різних видів, оформлення фінансової допомоги.





Рейтинг: 
Голосов пока нет