Ви тут:

Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня отримала гуманітарну допомогу від благодійного фонду

28-05-2024
Категорія: 

КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» отримала гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Інтернет фонд «Надай надію».

Матеріали та обладнання, що надійшли до медичного закладу, сприятимуть покращенню умов перебування пацієнтів та ефективній роботі медичного персоналу.

Надана гуманітарна допомога від благодійних партнерів складається з:

  • 45 рулонів рубероїду;
  • 9 ліжок;
  • матрасів;
  • засобів для маломобільних груп населення (ходунки та коляска для людей з інвалідністю).

Колектив КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» висловлює щиру подяку благодійному фонду «Інтернет фонд «Надай надію» за їхню небайдужість та підтримку.

Ігор Панов, директор КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня», зазначив: «Ми вдячні благодійним партнерам за надану допомогу. Це - неоціненний внескок у покращення умов лікування та добробуту пацієнтів. ​Це свідчення готовності забезпечувати всім необхідним тих, хто цього найбільше потребує. Наша лікарня покращить свої можливості завдяки отриманим матеріалам і обладнанню, і ми сподіваємось на подальшу співпрацю. Спільні зусилля сприяють досягненню великих результатів у покращенні медичних послуг. Ми впевнені, що разом з нашими благодійними партнерами ми будемо рушійною силою розвитку громади. Спільна робота допомагає нам не стояти на місці, а забезпечувати найкращі умови для наших пацієнтів».

КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» дякує всім, хто долучився до надання допомоги!

 

]]>https://www.facebook.com/knpsmbl/posts/pfbid02gJUAYnFLdud8rYXSkRZnNWFymK...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет