Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 28.06.2024

28-06-2024
Категорія: 

«По прифронтовому Невському окупантами завдані удари з реактивних систем залпового вогню та авіації. По деокупованих нами населених пунктах загарбники б’ють постійно. Макіївка, Стельмахівка, Куземівка і Невське минулої доби потерпали від ворожих артилерійських та мінометних обстрілів понад 100 разів. Місцеві жителі, на жаль, вже звикли до складної безпекової ситуації навколо», – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

18 разів противник атакував на Куп’янському та Лиманському напрямках. Зокрема, у районах Стельмахівки, Андріївки, Невського, Макіївки. Сили оборони впроваджують заходи щодо посилення рубежів та недопущення просування противника.

Так звана «народна рада лнр» ухвалила закон, згідно з яким місцеві колаборанти – службовці силових відомств та працівники соціальної сфери – у пріоритетному порядку претендуватимуть на безгосподарні житлові приміщення. Саме те житло, яке окупаційна влада наразі «націоналізує». Шукає порожні квартири луганчан, які евакуювалися і не повернуться упродовж 30 діб задля його переоформлення.

При в’їзді до Рубіжного загарбники ретельно перевіряють цивільне населення. Час від часу ці «безпекові заходи» перетворюються на показові. Рубіжани зазначають, що у такі моменти очікувати можна по п’ять годин.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0i3Q419PV9GhuyNwjnLB4n2HWBHTN...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет