Ви тут:

«Дякуємо тим, хто забезпечує імплементацію Основного Закону та відстоює нашу державність» - Артем Лисогор вручив нагороди до Дня Конституції України

28-06-2024
Категорія: 

Конституція України – це фундамент соборності та незалежності нашої держави. Основний Закон, який назавжди відмежував радянське минуле від європейського майбутнього українців та утвердив нового потужного гравця на політичній арені світу.

«Сьогодні кожну статтю Конституції ми прописуємо кров'ю наших захисників. Ми знову маємо щодня утверджувати суверенітет та територіальну цілісність нашої країни, а також право українського народу бути вільним», - зазначив у вітальному слові голова Луганської обласної державної – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

На захід до Дня Конституції також були запрошені представники силових структур Луганської області - начальник Національної Поліції України у Луганській області - Олег Григоров, керівник Луганської обласної Прокуратури – Сергій Василина та перший заступник начальника Головного Управління Служби Безпеки України в Донецькій та Луганській – Віталій Винниченко.

Саме вони сьогодні забезпечують імплементацію та неухильне виконання Основного Закону України, захищають права і свободи людини, інтереси суспільства та держави.

Урочистий захід завершили церемонією нагородження державних службовців та працівників установ області.

Також нагородами відзначено військовослужбовців, які сьогодні святкують День Конституції України в окопах та «вітають» окупантів кулями. Їх нагороди обов’язково дочекаються своїх власників.

«Серед луганчан чимало людей, які заслуговують на пошану та безмежну вдячність. Вже третій рік ми вимушені зустрічати свята та проводити заходи не на своїй землі, багато хто не бачив свого дому вже 10 років. Тому гучно святкувати – з концертами та масовими заходами будемо у рідних містах. А сьогодні – подякуємо кожному, хто забезпечує функціонування Конституції, дотримання Законів та відстоює нашу державність», - підкреслив очільник Луганщини.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0ByXjwi996nDSSVpTFwQXKUknH5Xt...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет