Ви тут:

Благодійний фонд «Схід SOS» запрошує підлітків до дводенного табору!

28-06-2024
Категорія: 

Протягом двох днів 30 хлопців та дівчат поринуть у безмежний світ творчості, нових знань, знайомств та веселих вражень зі спеціалістками Благодійного фонду «Схід SOS»! 

Для участі у денному таборі «Творча лабораторія» необхідно обов’язково зареєструватися.

На учасників чекає насичена подіями програма. Підлітки гратимуть у настільні ігри, виконають веселі вправи на знайомство, музичні руханки, візьмуть участь у різноманітних майстер-класах, створять вироби з термомозаїки, стікери-наліпки, розмалюють шопери та багато іншого. 

Тінейджери зможуть проявити свої творчі здібності, дадуть волю креативності, а також будуть обмінюватися досвідом та обговорювати питання, що хвилюють, зі спеціалістками.

Мета табору – створити позитивне середовище й коло підтримки для кожної дитини та допомогти впоратися з труднощами, пов’язаними з війною чи стресовими ситуаціями.

Дата проведення табору: 1-2 липня 2024 року,  з 10:00 до 17:00.

Табір відбудеться у Дніпрі, в одному з укриттів міста. З міркувань безпеки, точну адресу повідомимо учасникам після реєстрації. 

Реєстрація за посиланням: ]]>https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQJ22DqErizXUsGBkbqRj0aCYz1s5wcH2T4bEyiJca6TU50Q/viewform]]>

Заповнюючи анкету, будь ласка, зверніть увагу на мотиваційне питання: «Чому вашій дитині важливо взяти участь у таборі?». Ми врахуємо ці відповіді, обираючи учасників табору. Після відбору учасників, адміністраторка простору обов’язково зв’яжеться з батьками для підтвердження участі у таборі дитини. 

У випадку виникнення питань телефонуйте: +38(097) 021 41 53 

Контактна пошта: zatyshno [dot] zapateast-sos [dot] org

Табір організовано у межах проєкту «Підтримка постраждалих унаслідок війни вразливих груп населення та жителів віддалених територій України» та реалізується БФ «Схід SOS» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

1-2 липня , 10-11 років, 12-13 років

З 10.00 до 17.00 буде табір, обід входить. 

Проходити буде в укритті.





Рейтинг: 
Голосов пока нет