Ви тут:

Сєвєродонецьк: Відкриття Всеукраїнських змагань «Спортивна надія України 2019»

28-11-2019
Категорія: 

28 листопада у Сєвєродонецьку в спортивному комплексі «Олімпія» КДЮСШ №3 відбулося урочисте відкриття ІІІ-х Всеукраїнських змагань «Спортивна надія України 2019» та змагань з волейболу.

Змагання загальнодержавного рівня «Спортивна надія України 2019» започатковані Міністерством освіти і науки України за ініціативи Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН в 2017 році.

На змагання, які проходять з 27 по 30 листопада, прибули команди з 9 областей - Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Луганської. Загальна кількість учасників спортсменів - 495, тренерів-представників- 70, а також чисельні вболівальники.

В церемонії відкриття Всеукраїнських змагань «Спортивна надія України 2019» прийняли участь дворазовий чемпіон Європи, трикратний Чемпіон світу, олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту України, президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв, заступник голови Луганської ОДА Катерина Безгинська, начальник Управління молоді та спорту Луганської ОДА Антон Волохов, заступник міського голови Ірина Степаненко, голова Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету Віктор Острєцов, заслужений тренер України зі спортивної гімнастики Олександр Горін, президент Луганської обласної федерації боксу Олександр Матросов, секретар федерації волейболу Луганської області, головний суддя змагань з волейболу Ігор Світлічний, головний суддя змагань, голова федерації баскетболу Луганської області Андрій Гожедрянов та інші почесні гості.

Від міської влади присутніх привітала заступник міського голови Ірина Степаненко: «Я рада вітати вас від Сєвєродонецької міської ради, від депутатської групи «Сєвєродончани». Місто Сєвєродонецьк завжди було, є і буде спортивним містом. І нам дуже приємно, що ви приїхали до нас зі всієї України. Бажаю вам успіхів, перемог, здоров’я та мирного неба. Хай вам щастить. Слава Україні!».

Дворазовий чемпіон Європи, трикратний Чемпіон світу, олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту України, президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв у своїй промові подякував всім за організацію Всеукраїнських змагань, окремо висловив подяку депутатському корпусу Сєвєродонецької міської ради: «Ви разом вклали душу та матеріальні ресурси, щоб створити умови щоб наші спортсмени в майбутньому становили чемпіонами всіх рівнів. Бажаю учасникам сьогоднішніх змагань залишатися сильними, порядними, виховуватися в дусі спорту, де суперники ставляться один до одного з великою повагою. Бажаю великих успіхів не тільки в спорті, але і в житті. Всім миру та добра!"

Президент федерації боксу Луганської області Олександр Матросов поздоровив учасників змагань та нагородив почесною відзнакою спортивну зірку міжнародного рівня Ельбруса Тедеєва.

Після привітальних слів розпочалися безпосередньо самі змагання, а в суботу, 30 листопада, відбудеться нагородження переможців.

]]>Інформація для довідки: Змагання з волейболу відбуваються в спорткомплексі «Олімпія» КДЮСШ № 3 (вул. Сметаніна, 5-а), з боксу – в спорткомплексі КДЮСШ № 1 (вул. Федоренка, 33).]]>

]]>Змагання з баскетболу проводяться в спорткомплексі Рубіжанського педагогічного коледжу імені О.Порай-Кошиці (м.Рубіжне, вул. Б.Хмельницького, 100). А змагання з боротьби вільної (серед дівчат) і боротьби греко-римської - в спорткомплексі Луганського обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту (м.Кремінна, вул. Піддубна, 18).]]>

 

 

 

Кликните по изображению для просмотра в полном размере





Рейтинг: 
5
Средняя: 5 (2 оценок)