Ви тут:

Внаслідок тяжкого поранення зупинилося серце Захисника України, сєвєродончанина Сергія Павленка

09-09-2024
Категорія: 

03 вересня 2024 року в Костопільській центральній районній лікарні Рівненської області зупинилося серце солдата Сергія Володимировича Павленка, який отримав поранення під час бойових дій, - ]]>повідомили]]> у Новоушицькій територіальній громаді.

Сергій Павленко народився 19 січня 1988 року в м. Сєвєродонецьк. Навчався у школі, згодом в училищі отримав спеціальність муляра-штукатура. З 2010 року з сім’єю проживав у с. Мала Стружка. Працював на Новоушицькому хлібокомбінаті ТОВ «Агробізнес».

У 2014 - 2015 роках захищав Україну в зоні проведення АТО. Згодом Сергій повернувся у Сєвєродонецьк доглядати хвору маму. З травня 2022 року переїхав на Хмельниччину - у Малу Стружку, працював у Хмельницькому.

04 травня 2024 року Сергій Павленко був призваний на військову службу по мобілізації. Служив у десантно-штурмовому відділенні десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти військової частини, посада - стрілець-снайпер. Сергій отримав поранення під час виконання військового обов’язку.

Без батька залишилися син та донька.

Сьогодні, 9 вересня, ]]>очікується]]> прибуття загиблого Героя Сергія Володимировича Павленка в с. Мала Стружка на вічний спочинок.

Скорботний кортеж прослідує маршрутом:

  • с. Антонівка
  • с-ще Нова Ушиця (вул. Подільська - вул. Українська)
  • с. Струга
  • с. Мала Стружка

Орієнтовний час прибуття до села Антонівка - 10:00.

Сєвєродонецька міська військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким Захисника України. 

Вічна пам'ять і слава Герою!





Рейтинг: 
Голосов пока нет