Ви тут:

Визволеного з полону сєвєродончанина Олександра Кольцова відзначено медаллю «Захисник Рубіжного»

13-02-2024
Категорія: 

]]>Андрій Юрченко / Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації повідомляє:]]>

"ПАМʼЯТАЄМО - ПОВЕРНЕМО - ПІДТРИМАЄМО!

В крайньому обміні, де звільнили 100 наших хлопців, після майже дворічного полону з російської неволі додому повернувся захисник Луганщини Олександр Кольцов.

З0-річний військовослужбовець родом із Сєвєродонецька. У травні 2021 року добровільно підписав контракт та почав проходити службу у Національній гвардії України, на той час у моєму батальйоні у місті Рубіжному, де я мав честь бути командиром. У серпні того ж року вирішив освоїти нові знання військової служби - пішов навчатись на гранатометника. Закінчив навчання наприкінці 2021 року, а у лютому 2022 став разом з нами на оборону Рубіжного, яке тримало форпост Луганщини та протистояло ворожим атакам понад 2 пекельних місяці… Після окупації міста, продовжував й далі героїчно стояти на захисті Сєвєродонецька та Лисичанська.

Олександр потрапив у російський полон на Луганщині, під час пекельних боїв за Сиротине у червні 2022 року, де він пробув понад 600 днів тяжких випробувань.

За героїчну мужність та відданість відзначив оборонця медаллю «Захисник Рубіжного».

Тепер він знову поруч з рідними - вдома воїна з нетерпінням чекали батьки, дружина та двоє маленьких діточок.

Вітаю нашого героїчного захисника з поверненням додому! Відновлення тобі, Олександре, вдячність за службу, віру та витримку!

Дякую батькам за справжнього Сина України!

Україна неодмінно поверне усіх своїх людей!"

 

]]>https://www.facebook.com/AndriyYurchenko.VA/posts/298229753268038?ref=em...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет