Ви тут:

Учень сєвєродонецької Гімназії №12 Ростислав Гончаров – призер фінального етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді ім. Тараса Шевченка

03-04-2024
Категорія: 

Днями підбито підсумки фінального етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді ім. Тараса Шевченка. За його результатами учень 6-А класу Гімназії №12 м. Сєвєродонецька Ростислав Гончаров нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Учитель української мови та літератури Ганна Сергіївна Попова зазначає: "Участь у конкурсі стала для Ростислава важливим кроком, який відображає його наполегливість і талант. Цей успіх не випадковість, а результат його невтомної праці та безмежного зусилля. Минулого року, коли навчався у 5-му класі, хлопець посів ІІ місце в першому етапі цього конкурсу. Цього ж року маємо призові місця у всіх трьох етапах. Протягом усього періоду підготовки до конкурсу Ростислав проявляв ентузіазм, вивчаючи творчість Великого Кобзаря, розширював свої горизонти, поглиблюючи розуміння культурних цінностей, які уособлюють вірші геніального поета".

Родинна підтримка має також велике значення для хлопця. Батьки завжди були його надійною опорою і джерелом натхнення, підтримували у всіх його починаннях.Зараз Ростислав живе з родиною в Німеччині, навчається паралельно у двох школах, але думками і душею він в Україні.

Пишаємося талановитим хлопцем, щиро вітаємо з високим результатом!

]]>https://www.facebook.com/groups/411172199415310/posts/1695449577654226/]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет