Ви тут:

У Гумхабі Сєвєродонецької громади у Тернополі до Всесвітнього дня ментального здоров’я відбувся груповий захід для ВПО

10-10-2024
Категорія: 

10 жовтня, до Всесвітнього дня ментального здоров’я, у гуманітарному хабі Сєвєродонецької громади у Тернополі (вул. Грушевського 5) відбувся груповий захід для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).
Тренінг провела лікарка КНП Щастинська міська лікарня Інна Васютіна, яка поділилася важливою інформацією про ментальне здоров’я.

Основною темою зустрічі було «Ментальне здоров’я – коротко про важливе». Учасники тренінгу дізналися про вплив емоцій на психічний стан людини, фактори, які можуть погіршити або зміцнити ментальне здоров’я, та ресурси для підтримки гарного самопочуття. Також присутнім розповіли про корисні тілесні практики, що сприяють емоційному відновленню.

Особливу увагу під час заходу приділили маршруту пацієнтів, які звертаються за психологічною допомогою. Було зазначено, що у Тернополі функціонує локація кризового консультування на базі Обласної організації Товариства Червоного Хреста України за адресою вул. Богдана Хмельницького, 30. Там щодня можна отримати консультацію психолога для підтримки свого ментального здоров’я.

Тренінг став важливою подією для ВПО, кожен отримав корисну інформацію та можливість скористатись підтримкою у складні часи.





Рейтинг: 
Голосов пока нет