Ви тут:

“СТВОРЕНО ЗАХИСНИКАМИ”: що це за бренд і як долучитись до брендування

21-08-2024
Категорія: 

Одним із пріоритетних напрямів діяльності Міністерства у справах ветеранів України є створення умов розвитку ветеранських підприємницьких ініціатив, зокрема через поширення інформації про ветеранські підприємницькі ініціативи, просування відповідної продукції на маркетплейсах та формування переліку ветеранських підприємств, для опрацювання питань щодо державного замовлення товарів та послуг, що виготовляються ветеранами.

З цією метою Мінветеранів розроблено бренд “СТВОРЕНО ЗАХИСНИКАМИ”, що має на меті просування ветеранського підприємництва, завдяки інформаційно-іміджевій підтримці, що робитиме продукцію та послуги учасників проєкту видимими та впізнаваними. Українські споживачі зможуть легко ідентифікувати продукцію та послуги ветеранів завдяки графічному зображенню, яке підтверджує, що продукція дійсно виготовлена ветеранами.

Як долучитись до проєкту?

На використання об’єкта авторського права – графічного зображення “Створено Захисниками” мають право:

  • фізичні особи – підприємці, що є ветеранами;
  • юридичною особою, директором / засновником або щонайменше один із засновників якої є ветеран;

 

Що потрібно для використання зображення?

1. Сформувати пакет документів, до яких має входити:

  • документ, що посвідчує особу, підтверджує громадянство України та відповідний статус заявника;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника (за наявності) або паспорта громадянина України (для фізичної особи, яка через свої релігійні переконання відмовилася в установленому порядку від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і має відповідну відмітку в паспорті);
  • установчого документа (для юридичних осіб);
  • документа, що підтверджує повноваження заявника діяти від імені юридичної особи;
  • фото (ілюстрації), перелік продукції, де буде розміщено зображення, та короткий опис діяльності (текстом при надсиланні листа з прикріпленими документами);

2. Заповнити заяву про укладення ліцензійного договору про використання об’єкта авторського права – графічного зображення «Створено Захисниками»

3. Надіслати вищезазначені документи на електронну адресу відділу ветеранського розвитку Міністерства у справах ветеранів України stvorenoatmva [dot] gov [dot] ua або на фізичну адресу провулок Музейний, 12, м. Київ, 01001.

Долучившись до нашого проекту, ви отримаєте:

  • Іміджеву підтримку: Ми сприятимемо створенню позитивного образу ветерана-підприємця та забезпечимо медійну підтримку, щоб про вашу діяльність та  результати праці дізналися широкі маси. Мінветеранів розпочало процес інтерв’ювання та поширення інформації про діяльність учасників проєкту і наразі випущено два інтерв’ю з ]]>Артуром Войтюком]]> та ]]>Марком Мельником]]>
  • Інформування про можливості фінансової підтримки: Поширення наявної  інформації про доступні програми фінансової підтримки як від державних, так і від недержавних установ. Ми пропонуємо вам взяти участь у різних проектах, спрямованих на розвиток вашого бізнесу, що дозволить вам відкрити нові горизонти.
  • Допомога у реалізації продукції через рітейли: Ми надаємо підтримку у виході вашої продукції на ринок, допомагаючи налагодити співпрацю з рітейлами, а саме Auchan, ]]>Сільпо]]>, Епіцентр, АЗС KLO та інші. Ваш продукт на полицях це чудова мотивація для побратимів відкрити власну справу.
  • Організація комунікаційних платформ: Ми забезпечуємо організацію платформ, де ви зможете обмінятися досвідом, знайти нових партнерів та клієнтів, а також отримати корисну інформацію для розвитку вашого бізнесу.
  • Сприяння підвищенню зайнятості ветеранів: Ми працюємо над тим, щоб ветерани мали більше можливостей для працевлаштування через співпрацю з платформами ]]>РоботаЮА]]> та ВоркЮА, а також через залучення до ветеранських бізнесів.

Одним з важливих елементів реалізації проєкту «Створено Захисниками» є онлайн-платформа G2VEI (Government to Veterans Entrepreneurial Initiatives). Ця платформа створена для розвитку ветеранського підприємництва та започаткування бізнес-ініціатив ветеранів війни. Наразі командою Мінветеранів оновлюється дана платформа. Вона діє в рамках Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні і забезпечує:

  • Підтримку бізнес-ідей ветеранів: Ми підтримуємо кожного ветерана у розвитку його підприємницьких ідей.
  • Збільшення самозайнятості: Платформа сприяє створенню нових робочих місць та підвищенню рівня зайнятості ветеранів.
  • Розбудову бізнес-нетворкінгу: Створення мережі ветеранських бізнесів для обміну досвідом та співпраці.
  • Інформаційну сервісну підтримку: Державна підтримка для започаткування та ведення бізнесу.
  • Рівні можливості: Платформа надає рівні можливості для розвитку бізнесу незалежно від місця проживання.
  • Соціальну реабілітацію: Сприяння соціальній реабілітації ветеранів через підприємництво.

Долучайтесь до нашого проекту та станьте частиною спільноти! Разом ми зможемо досягти більшого!

____________________________________________________________________

Посилання: ]]>https://mva.gov.ua/category/75-stvoreno-zahisnikami]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет