Ви тут:

Співпраця центру зайнятості з роботодавцями: компенсація за працевлаштування безробітних

25-06-2024
Категорія: 

До Сєвєродонецького міського центру зайнятості звернулася фізична особа-підприємець Кудашкін Ілля щодо можливості отримання компенсації за працевлаштованих безробітних. Гусєва Оксана, фахівчиня відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями, опрацювала різні варіанти та запропонувала підприємцю декілька. Один з яких полягає в компенсації фактичних витрат у розмірі ЄСВ на новостворене робоче місце, а другий - компенсація витрат на оплату за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Після детального обговорення всіх умов та вимог щодо отримання компенсацій, роботодавцем прийнято рішення про працевлаштування двох безробітних зареєстрованих і Сєвєродонецькому центрі зайнятості, на посади продавців-консультантів під різні активні програми.

Центр зайнятості нагадує, що існує можливість партнерства та взаємовигідної співпраці, і запрошує скористатися комплексом послуг, що надаються.                                                                        

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: ]]>http://surl.li/invaz]]> для роботодавців та підприємців Луганщини: ]]>http://surl.li/ioarc]]>

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: ]]>https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk]]>
- вайбер-канал: ]]>https://cutt.ly/jLaYiYr]]>

 

Луганський обласний центр зайнятості

]]>https://lug.dcz.gov.ua/novyna/spivpracya-centru-zaynyatosti-z-robotodavc...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)