Ви тут:

Сєвєродонецькому професійному ліцею надано допомогу у вдосконаленні профілактичної роботи з охорони праці

25-06-2024
Категорія: 

]]>З метою поліпшення профілактичної роботи, спрямованої на запобігання нещасним випадкам, усуненню загрози здоров’я працівників, викликаної умовами праці, заступник начальника відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Лариса Чередниченко у період з 27 травня по 24 червня 2024 року провела низку профілактичних заходів за участю представників Державного навчального закладу “Сєвєродонецький професійний ліцей”.]]>

Надано консультації з питань проведення медичних оглядів працівників, дій працівників у разі оголошення повітряної тривоги та уникнення небезпек під час дії правового режиму воєнного стану, порядку розробки нормативних актів з охорони праці та розробки інструкцій з охорони праці, призначення страхових виплат потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та непрацездатним членам сім’ї в разі смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку на виробництві.

27 травня з фахівцями, відповідальними за стан охорони праці, проведена онлайн-нарада за темою: “Робота з охорони праці на підприємстві. Ознайомлення з Переліком питань, що розглядаються страховими експертами ПФУ під час перевірок суб’єктів господарювання. Напрямки надання практичної допомоги з профілактики нещасних випадків та підвищення рівня охорони праці”.

03 червня за участю директора, фахівця з питань цивільного захисту, на якого покладено виконання функцій служби охорони праці, інших посадових осіб Державного навчального закладу “Сєвєродонецький професійний ліцей” проведено онлайн-семінар за темою: “Система управління охороною праці на підприємстві. Організація роботи служби охорони праці на підприємстві”.

06 червня Лариса Чередниченко надала допомогу у вдосконаленні системи управління охороною праці вищезазначеного навчального закладу, а саме: надала фахівцю з питань цивільного захисту Олені Доценко рекомендації у розробці комплексних заходів для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці на підприємстві; допомогу у розробці програми Вступного інструктажу з охорони праці та оформленні документації з охорони праці.

24 червня за участю директора та інших посадових осіб ліцею проведено онлайн-семінар за темою: “Організація навчання і перевірки знань з питань охорони праці. Організація проведення інструктажів з питань охорони праці”.

foto uchasnykiv Syevyer profes litsej 24 06 2024 473x1024 - Надали допомогу у вдосконаленні профілактичної роботи з охорони праці

 

За інформацією: Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області - ]]>https://www.pfu.gov.ua/lg/358166-nadaly-dopomogu-u-vdoskonalenni-profila...]]>





Рейтинг: 
5
Средняя: 5 (1 оценка)