Ви тут:

Сьогодні, 26 червня 2024 року, 111 окрема бригада тероборони відзначає свою шосту річницю

26-06-2024
Категорія: 

З 24 лютого 2022 року по теперішній час бригада приймає безпосередню участь у бойових діях та забезпеченні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом двох з половиною років, завдяки мужності наших військовослужбовців та їх беззаперечній відданості українському народові, бригада відстоює право на життя та процвітання майбутніх поколінь у вільній та Незалежній країні.

За цей час її військовослужбовці обороняли міста та селища: Рубіжне, Воєводівка, Привілля, Золоте, Гірське, Новотошківське, Тошківка, Білогорівка, Шипилівка, Врубівка, Верхньокам’янське, Миколаївка, Лиман, Кремінна, Устинівка, Дружба, Володимирівка.

За заслуги на полі бою 111-й окремій бригаді територіальної оборони вручено бойовий прапор. Відповідно до статуту, бойовий прапор є символом честі, доблесті та слави військової частини. Це почесний знак, що визначає особливості її бойового призначення, історії, заслуг і свідчить про належність військової частини до Збройних Сил України.

Ви - сміливі та непохитні - стали на захист наших міст. За весь час запеклих боїв, звільнення рідної луганської землі  від окупантів, ви відзначилися подвигами, знищенням техніки та особового складу ворога. Мешканці нашої громади і зараз проходять службу у лавах 111-й окремої бригади територіальної оборони, продовжують боротьбу за рідну землю.

Дякуємо усім бійцям ТрО за бої на межі надлюдських можливостей, дякуємо землякам за самовіддану службу!

Пам’ятаємо кожного, хто віддав найцінніше!

 

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою,

Начальник Сєвєродонецької міської

військової адміністрації       Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Голосов пока нет