Ви тут:

Сєвєродонецький МЦЗ: Подяка від клієнтів - найкраща мотивація

08-03-2024
Категорія: 

Луганчанка пані Олена має статус переселенки з 2014 року. У Черкасах, де вона зараз мешкає, жінка звернулась до рекрутерки Сєвєродонецького МЦЗ, Світлани Малік, яка надає консультації у хабі Попаснянської МВЦА. Фахівчиня запропонувала їй стати на облік до центру зайнятості та підвищити кваліфікацію.

«Я захотіла підвищити кваліфікацію у центрі професійно-технічної освіти від Державної служби зайнятості за напрямом «Комп'ютеризований бухгалтерський облік», - розповідає жінка.

Навчання тривало два місяці в онлайн режимі. Безробітна прослухала лекції з предметів: «Інформаційні технології», «Бухгалтерський облік», «Фінансовий облік», «Програмне забезпечення для ведення бухгалтерського обліку», «Податковий облік і звітність».

«Я дуже вдячна фахівцям Сєвєродонецького МЦЗ - Світлані Малік та Наталії Калініній - за пропозицію пройти навчання! Разом з ними шукаю роботу у Черкасах. Всім раджу навчатися, підвищувати кваліфікацію, це в подальшому допоможе швидше знайти роботу! Ще хочу висловити щиру подяку працівникам Рівненського ЦПТО за надзвичайно корисний курс та професіоналізм. З впевненістю можу рекомендувати цей навчальний заклад!» - такий відгук залишила Олена фахівцям.

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: ]]>http://surl.li/invaz]]> для роботодавців та підприємців Луганщини: ]]>http://surl.li/ioarc]]>

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: ]]>https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk]]>
- вайбер-канал: ]]>https://cutt.ly/jLaYiYr]]>

 

За інформацією: Луганський обласний центр зайнятості - ]]>https://lug.dcz.gov.ua/novyna/podyaka-vid-kliyentiv-naykrashcha-motyvaciya]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет