Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 28.05.2024

28-05-2024
Категорія: 

«Ворог завдав авіаційного удару по Невському, застосувавши дев’ять фугасних бомб. Вони вибухнули поряд зі вже зруйнованими раніше будинками. Також по цьому селу росіяни поцілили реактивними системами залпового вогню. Від артилерії противника постраждала Новолюбівка, де противник відкрив вогонь по господарчих спорудах та логістичних шляхах, які ведуть до населеного пункту. Також учора обстріляні Макіївка, Стельмахівка та Куземівка», - поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

На Куп’янському напрямку серед знищеного за добу озброєння загарбників – сучасна станція радіоелектронної боротьби «Серп-ВС5». Пошкоджено дві російські гармати. Там окупанти атакували, зокрема, біля Греківки, Невського, М’ясожарівки.

Напруженою залишається обстановка поблизу Білогорівки.

Майже за два роки окупації Привілля, що поряд із Лисичанськом, окупанти не спромоглися відновити там майже нічого. Люди, що там залишилися, живуть без електро- та водопостачання. В окремих будинках є лише газ.

Співробітники загону мобільного особливого призначення так званого «управління росгвардії по лнр» організували для викладачів шкіл Луганська заняття з антитерористичної безпеки.

Після доведення теоретичного матеріалу та вимог російського сьогодення ці військові відпрацювали з ними алгоритм дій на випадок виникнення терористичної загрози. Тепер вчителі на прикладі знають, що можна очікувати від росії.

 

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0uEJkMXA6FqnHh7Qs1ivGWVLXL21b...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет