Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 26.10.2024

26-10-2024
Категорія: 

«Противник щодня атакує в напрямку Греківки, намагаючись витіснити Сили оборони із зайнятих позицій. Також росіяни провели штурмові дії у Серебрянському лісі. Наші Захисники стримують ворога, – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор. – З артилерії та з безпілотників загарбники обстрілюють населені пункти, логістичні шляхи та укріплення українських військових».

За реєстрацію права власності на нерухомість кожен житель так званої «лнр» повинен сплатити державне мито рф. Якщо питання стосується квартири, то ця сума становить 2 тисячі рублів за частку. За будинки, земельні ділянки і господарські будівлі суми різняться. Але цей платіж є обов’язковим. Крім того, окупанти відкрили на Луганщині п’ять відділень, куди за переоформленням нерухомості можуть звернутися жителі інших захоплених росією територій. І теж з обов’язковою сплатою мита.

У Сіверськодонецьку відсутні графік і схема підключення багатоповерхівок до тепломережі. Котельню, яку росіяни побудували ще минулої зими, вони так і не протестували. Тому про її потужність вони заявляють виключно із розрахунків проектувальників. Наразі, із настанням холодів, загарбники навіть приблизно не можуть сказати, до скількох будинків вдасться подати носій і якої він буде температури.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02NiCru5q6g51wtMFvqdWnbbssqj3...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет