Ви тут:

Обговорення Плану Перемоги з органами влади на місцях, завершення підготовки релокованих установ до зими, грошова підтримка військових та цивільних, – Артем Лисогор підбив підсумки тижня, що минає

26-10-2024
Категорія: 

Цього тижня головною загальноукраїнською подією було засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. До цього заходу долучилися і керівники обласної влади на чолі з головою Луганської обласної державної адміністрації – начальником обласної військової адміністрації Артемом Лисогором.

Глава держави Володимир Зеленський детально обговорив План перемоги з учасниками Конгресу.

Начальник обласної військової адміністрації акцентував, що сьогодні тисячі родин чекають на повернення українських військових з Перемогою.

Сотні тисяч переселенців, які втекли від російського свавілля, мріють рушити додому, відбудувати рідні міста і села.

Триває системна підготовка до зими в релокованих установах області, зокрема, у шелтерах, хабах та місцях тимчасового проживання.

Громади працюють над виконанням своїх зобов’язань перед людьми. Так, до Гірського та Нижньодуванського хабів в Києві надійшла партія допомоги від благодійників.

Батьки 104 дітей із сімей військових Лисичанської громади отримали матеріальну допомогу до Дня знань.

Понад 900 родин із дітьми Сєвєродонецької громади теж одержали грошову допомогу до навчального року.

Ще 36 військовим Лисичанської громади надано грошову допомогу. У жовтні Сєвєродонецькою громадою виплачено ще понад півмільйона гривень 47 Захисникам та членам їхніх сімей. Шульгинською громадою збільшено розмір матеріальної допомоги нашим оборонцям з 5 000 до 15 000 гривень.

418 учасників бойових дій з числа ВПО з Луганщини вже придбали житло, понад 3 000 військових і ветеранів отримали грошову допомогу від своїх громад, 4 800 обрали для вищої освіти луганські університети.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02JBzTMF57pRn3wDd5wYW72rDtbqr...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет