Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 16.03.2024

16-03-2024
Категорія: 

«З артилерії, гранатометів та танків росіяни відкривали вогонь на лінії зіткнення на Луганщині минулої доби. Ними здійснено майже 100 обстрілів. Інтенсивність ведення вогню дуже висока. Окупанти поцілили по Невському та Білогорівці. Тим не менш, до звільнених населених пунктів, зокрема, до Невського та Новолюбівки, привезли продукти харчування та паливо. До Греківки та Макіївки – компактні набори для швидкого ремонту та хліб», – поінформував Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації.

Авіаційні удари завдано противником по Надії та Білогорівці. Поблизу останньої ворог мав спроби знайти слабкі місця в нашій обороні.

Ще до початку «волевиявлення» у так званій «лнр» окреслили показники явки на «виборах президента рф».

Заявили, що під час побудинкової агітації ніби обійшли понад 611 тисяч домоволодінь, що становить 94 % від загальної кількості. І більше 90 % опитаних начебто погодилися віддати свої голоси.

За чотири дні дострокового «голосування» на окупованій Луганщині участь у цьому заході, за даними «цвк рф», взяли понад 326 тисяч осіб.

Дострокові «вибори» проводилися виключно на прифронтових територіях і населених пунктах, куди важко дістатися, але бюлетені туди якось доставили. Цифра близька до кількості населення громад, що опинилися в окупації у 2022 році, – разом із дітьми.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0GxzJag6Dphsms7EfTZTpUNB1hAzC...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет