Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 12.08.2024

12-08-2024
Категорія: 

«До деокупованого Невського упродовж вихідних привезли продукти харчування та гігієнічні набори. Також роздали будматеріали, аби люди могли відремонтувати вікна, пошкоджені вибуховими хвилями та уламками снарядів. Доставляємо усе необхідне за кожної можливості, – наголосив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Проводимо бесіди щодо евакуації. Бо щодня це і сусідні села обстрілюють росіяни. Так, учора по Невському та Макіївці вони поцілили з реактивних систем залпового вогню і ствольної артилерії, застосували 78 безпілотників. Бої точаться зовсім поряд із населеними пунктами, а ще – в Серебрянському лісі».

Так звана «лнр» не є виключенням – «виховною роботою» з дітьми та молоддю, а насправді рашистським зомбуванням, там займатимуться військові окупанти з росії. Ті, кому вдасться повернутися. Відповідну «програму» вже розробляють у кремлі. Її проєкт має бути готовий до 1 вересня. Бо вже із 2025 року загарбники планують виділити за цим напрямом державі кошти на наступні шість років. Передбачають і відкриття додаткових або розширення діяльності існуючих регіональних відділень центру розвитку військово-спортивної підготовки у кожному регіоні, зокрема і в окупованих.

У військовому наметовому містечку у новосибірській області, куди запросили школярів з окупованої Луганщини, тривають профільні зміни, так би мовити, «лідерів юнармії». Нещодавно для дівчат і хлопців з Біловодська представники армії рф проводили заняття по стрибках з парашутом. Це лише одна із частин курсу військової підготовки, яким агресор намагається охопити українську молодь.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02gPKNLT4bHNQ2AxUAfxLVo18LxMx...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет