Ви тут:

Привітання Олександра Стрюка з Днем молоді: Знайте, ми пишаємося вами - ви є гідними громадянами України!

12-08-2024
Категорія: 

Шановна молодь, щиро вітаю вас зі святом!

Сьогодні, у час найбуремніших випробувань для нашої країни, ви дійсно показали - саме молодь є майбутнім України!

Ви відчайдушно захищаєте нашу незалежність - як на фронті так і в тилу. Зі зброєю в руках наша героїчна молодь - Захисники та Захисниці на передовій нищать російських загарбників. Наша молодь займається волонтерством, відбудовує знищене рашистами, активно навчається і працює, створює бізнес і нові робочі місця, навчає дітей, лікує постраждалих, забезпечує правопорядок, досягає значних результатів у спорті та робить безліч інших надважливих справ. А головне - ви любите Україну та наближаєте нашу Перемогу! 

Для омріяної Перемоги вже зроблено чимало, і будьте впевнені - вона неодмінно буде і найкраще – тільки попереду. Тож використовуйте свою енергію та завзятість, щоб долати будь-які перешкоди і втілювати у життя свої найсміливіші мрії. Будьте наполегливими і винахідливими, не бійтеся помилок і уроків, які дає життя.

Знайте, ми пишаємося вами - ви є гідними громадянами України!

Щиро бажаю вам зберігати оптимізм, виявляти ініціативу, досягати успіху у всіх своїх починаннях. Нехай вас не лякають жодні труднощі, будьте вільними у своїх поглядах, продовжуйте і надалі любити та захищати свою державу. Тільки завдяки нашим спільним зусиллям у боротьбі із загарбником небо над Україною якнайскоріше стане мирним!

З Днем молоді!

Слава Україні! 

Героям слава!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)