Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 08.09.2024

08-09-2024
Категорія: 

«Противник тиснув неподалік Невського, де відбито декілька його атак. Ворог застосував там 52 безпілотники, двічі вдарив з реактивних систем залпового вогню, 22 рази – зі ствольної артилерії. З артилерії та БпЛА завдані удари й по Макіївці. Там теж минулої доби точилися бої», – повідомив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Також росіяни атакували поблизу Стельмахівки та Андріївки.

Для жителів окупованого рашистами Сєвєродонецька у пєрмі відкрили онлайн виставку. При ознайомленні з нею, можна побачити зйомки показових ремонтів вцілілих багатоповерхівок, суцільне ігнорування вигорілих об’єктів нерухомості та приїзду до міста бригади у складі трьох російських лікарів. На цьому шефська допомога завершилася. Тільки от місцеві жителі ще довго не побачать цих «значних» досягнень. Бо виставка у форматі онлайн, а інтернету в місті так і немає. Самі ж росіяни його і вимкнули.

Однак є на окупованій рф частині Луганщини міста, де за 10 років не настав час навіть відбудови для тв-сюжету чи експозиції. До прикладу, Лутугине, що неподалік від Луганська. Один з будинків був серйозно пошкоджений ще у 2014 році. Наслідки не усунені й досі. Багато зруйнованого жита в Станиці Луганській. Але щось робити там і знімати репортажі звідти не рейтингово.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02Fr7Aiz2NqH25THvspHVhHDxscEh...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет