Ви тут:

Грошова підтримка Захисників, попередні підсумки дитячого оздоровлення, розширення міжнародного співробітництва, – Артем Лисогор підбив підсумки тижня

07-09-2024
Категорія: 

Тиждень був насиченим на події, які впливають на життя всієї країни. По-перше, це кадрові зміни в Уряді України.

«Сподіваюся, що нові призначення стануть важливим етапом у зміцненні нашої держави», – такими словами розпочав свій щотижневий брифінг голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Він відзначив, що початок осені – це старт нового навчального року у освітніх закладах Луганщини. Очільник регіону привітав усіх дітей Луганщини, які здобуватимуть нові знання, а також подякував кожному освітянину, який віддає сили, час, енергію на виховання майбутнього області.

Громади продовжують звітувати про комплексну роботу з оздоровлення дітей. Так, 20 дітей зі Щастинської громади відпочили на Івано-Франківщині в лікувально-оздоровчому комплексі «Дружба», в закладах оздоровлення цього літа побували й 35 дітей Білокуракинської громади.

Не припиняється робота із матеріального забезпечення наших Захисників. Від початку року грошову допомогу у розмірі 2,73 млн гривень отримали 182 військових зі Старобільської громади. Станично-Луганською громадою виплачено 555 тисяч гривень 37 Захисникам. Грошову підтримку надано 29 військовослужбовцям з Троїцької громади. Захисники з Міловської громади отримали 527 000 гривень грошової допомоги.

У сфері міжнародного співробітництва є позитивні новини. Зокрема, делегація з Луганщини запозичить досвід бельгійців у сфері ревіталізації шахт та впровадження екологічних ініціатив. Разом із бельгійцями також проаналізовані варіанти побудови модульного житла для ВПО. До складу делегації увійшли представники обласної, однієї районної та місцевих військових адміністрацій регіону.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02rjDtsha3MyhVbgVm9fGUK2F5Cah...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет