Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 02.04.2024

02-04-2024
Категорія: 

«Доки на Куп’янському напрямку відносна тиша, на Лиманському ворог майже щоденно штурмує Білогорівку. Там наші бійці стримують наземні атаки противника, перебуваючи під тиском авіації та артилерії різних калібрів. За учора відбито декілька штурмів росіян, – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор. – Під удари з повітря потрапили Стельмахівка та Білогорівка. Вогонь противник відкривав по Невському».

У містах так званої «лнр» співробітники військкоматів шукають чоловіків адресно. За цей час окупаційна влада влаштувала достатньо заходів, де необхідно було з’явитися особисто та уточнити власні персональні дані.

Тільки на останніх виборів путіна осіб чоловічої статі перераховували щонайменше двічі – під час побудинкових обходів та безпосередньо у дні голосування. Раніше – примусова паспортизація, збір даних в освітніх закладах та на підприємствах, обмеження в отриманні соціальних, адміністративних, медичних послуг.

Значна частина мобілізації відбудеться в тиші, бо заберуть з будинку. А якщо не знайдуть – підключать силовиків.

В окупованому Рубіжному – друга частина дійства із «позаштатним сходженням авіаційної бомби». Впала вона з російського винищувача неподалік залізничного вокзалу. Про кількість жертв не повідомляють, вцілілих евакуювали та тримають разом. Нагадаємо, що минулого разу, коли люди повернулися до своїх домівок, вони недорахувалися багатьох цінних речей – працюючих на місці спеціалістів цікавив не тільки боєприпас.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02W5D2xVC7c9gJCV3zoemAXT3kGXV...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет