Ви тут:

Новий рекорд України та два срібла у сєвєродонецької підводниці Маргарити Ляпки

02-04-2024
Категорія: 

Двоє вихованців ]]>сєвєродонецької ДЮСШ ВВС «Садко»]]> взяли участь у другому етапі Кубку Світу з плавання в ластах, що проходив з 22 по 24 березня у місті Ліньяно (Італія). Це – майстер спорту міжнародного класу Володимир Сущенко, який виступає за національну збірну України, та майстер спорту Маргарита Ляпка, яка з початку повномасштабного вторгнення переїхала до Литви і тепер виступає за клуб з Вільнюса SVJC.

Усього на змагання з'їхалися понад 800 найсильніших спортсменів-підводників з 24 країн .

За результатами Володимир увійшов до десятки найсильніших спортсменів на дистанціях 200 і 400 м плавання в біластах серед чоловіків.

Маргарита, яка виступала у категорії дівчат (12–17 років), знову показала високі результати на дистанціях у плаванні з аквалангом.

Так, на дистанції 200 м підводне плавання вона посіла друге місце з новим рекордом України серед дівчат 1.29.32, поступившись лише француженці FOURTON-BELLINI, яка закінчила цей заплив з новим світовим досягненням 1.27.16.

На дистанції вдвічі коротше - 100 м плавання з аквалангом - Маргарита Ляпка також здобула срібну медаль зі своїм особистим рекордом 0.39.29.

Попереду у сєвєродонецьких підводників підготовка та участь у Чемпіонаті України, який відбудеться у травні у Броварах.

Вітаємо та бажаємо гарної підготовки до майбутніх стартів!

]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02NJPWjseTJ6Q9Jp4...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет