Ви тут:

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора до Дня захисту дітей

01-06-2024
Категорія: 

Наші діти вмить подорослішали. Наймолодші – знають що таке війна, евакуація та окупація. Найстарші – знають усі види озброєння, на звук розрізняють «вихід» та «приліт», вміють накладати турнікет.

У дітей Луганщини росіяни забрали домівку, рідних та близьких. Їх школи, стадіони та місця відпочинку окупанти зробили руїнами. Вони вкрали їхнє дитинство.

Наш головний обов’язок сьогодні – не лише захистити дітей від росіян, а й повернути щасливе та мирне майбутнє.

Щодня Збройні Сили України борються за те, аби наші діти мали право на радість. Аби вони могли спокійно спати, навчатись, хай навіть в укриттях. Грати в футбол, хоча й з перервами на тривоги. Аби вони продовжували залишатися дітьми.

Наші діти – вже такі сильні та мужні. І я впевнений, що вони збиратимуться на майданчиках своїх будинків у Сєвєродонецьку, Рубіжному чи Лисичанську. Будуть займатися спортом у закладах Кремінної. Їздити на змагання та олімпіади до Луганська. Ходити в походи до Серебрянського лісу. Купатися в Лугані та Сіверському Донцю. На Луганщину повернеться дитячий сміх та мирне українське життя

Начальник Луганської обласної

військової адміністрації Артем ЛИСОГОР

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0hny2Nh6WY39UW9uAdaNWBaXF7Y1d...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет