Ви тут:

Олександр Стрюк з нагоди Міжнародного дня захисту дітей: Ми повинні зробити все можливе, щоб вберегти дітей від зла, жорстокості, насильства та болю

01-06-2024
Категорія: 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли щасливими, здоровими та радісними, прославляли свої родини та Україну.

Ми повинні ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи. 

Ми повинні зробити все можливе, щоб вберегти дітей від зла, жорстокості, насильства та болю. 

Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися, не боячись сирен чи вибухів.

В цей день я хочу особливу увагу звернути на дітей, які втратили своїх батьків, на дітей наших Захисників і Захисниць, які чекають їх вдома та переживають цю страшну розлуку. Діти, ваші татусі та мами – Герої, пишайтеся ними. Вони гордість нашої громади, нашої країни. 

Бажаю всім нам безмежного терпіння, любові та мудрості у стосунках з нашими дітками! Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть нашою гордістю та гордістю України.

 

Начальник Сєвєродонецької іської військової адміністрації

Олександр СТРЮК

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (2 оценок)