Ви тут:

Олександр Стрюк: Жителі Сєвєродонецької міської територіальної громади відчули на собі всі жахіття "русского міра"

24-02-2024
Категорія: 

Шановні співгромадяни!

24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в  Україну. З того часу у нашій рідній країні від дій осатанілого сусіда немає жодного безпечного місця.

У перші години війни російські ракети атакували українські аеродроми та військові об’єкти по всій Україні. Наступними об’єктами ворожих обстрілів та авіаударів стали мирні українські міста, селища та села – житлові та пологові будинки, лікарні, дитячі садки, школи, церкви, об’єкти цивільної інфраструктури. 

Жителі Сєвєродонецької міської територіальної громади відчули на собі всі жахіття "русского міра".

Минуло два роки, як рашисти влаштували геноцид українського народу. Відомі масові випадки мародерства та вбивств, катувань, зґвалтувань, викрадення. Майже 3 мільйони українців окупантами примусово депортовані до рф. 

Наші Захисники та Захисниці в умовах протидії російській військовій агресії демонструють героїчні приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким і підлим ворогом, що чисельно переважає. Саме завдяки спільним зусиллям ми вистояли та вже два роки протидіємо ворогу і захищаємо власну країну, Європу та Світ від рашизму.

Україна обов’язково переможе ворога і відновить територіальну цілісність! Ми єдині у бажанні вигнати рашистів з рідної землі. А щоб це швидше сталося та було менше втрат, нам потрібна єдність та підтримка цивілізованого Світу, як це було в роки ІІ Світової війни у боротьбі з нацизмом. 

Уклін і вдячність нашим мужнім, незламнім Захисникам і Захисницям, які героїчно відстоюють незалежність України!

Слава Україні! Героям слава!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)