Ви тут:

КНП «Консультативно-діагностичний центр» та «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» запрошують для отримання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги

12-06-2024
Категорія: 

Безоплатно за програмою медичних гарантій

у комунальних некомерційних підприємствах «]]>Консультативно-діагностичний центр]]>» та «]]>Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня]]>» Сєвєродонецької міської ради проводиться: УЗД, мамографія, рентгенологічні дослідження, аудіометрія, плантографія, кольпоскопія, гістероскопія, гастро- та колоноскопія, обстеження зору на сучастному обладнанні (авторефрактометрія, перемітрія та ін.). Функціонує фізіотерапевтичний кабінет.

Також проводяться лабораторні дослідження: клінічні, біохімічні, імуноферментні, на гормони щітоподібної залози, онкомаркери, інфекційну панель (вірусні гепатити, ВІЛ, опісторхоз, аскорідоз, токсоплазмоз, цитомегаловірус, бореліоз (після укусу кліща) та інші).

У м. Дніпро можна звернутися за адресою: вул. Бригадна, 11 (р-н ТРЦ НАГОРКА) та пр.Олександра Поля, 22. У Київській області - м. Українка, вул. Київська, 1.

Телефон реєстратури: 066 249 56 69 (Дніпро), 050 709 21 20 (Українка)

 

За цими адресами прийом ведуть: лікар-терапевт, педіатр, лікар-уролог лікар-хірург дитячий, лікар-окуліст, хірург лікар-невропатолог, лікар-невропатолог дитячий, лікар-кардіолог, лікар-кардіоревматолог дитячий, лікар-гінеколог, лікар-онкогінеколог, дерматовенеролог, лікар-ендокринолог, лікар-інфекціоніст, лікар-ортопед-травматолог, лікар отоларінголог дитячий та дорослий, дитячий гінеколог ⠀

Прийом ведеться як за попереднім записом, так і при безпосередньому зверненні до закладу як для ВПО, так і для мешканців населених пунктів, де надаються медичні послуги.

Також сєвєродонецькі лікарі з КНП "Консультативно-діагностичний центр" здійснюють виїзні огляди населення на Дніпропетровщині.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет