Ви тут:

КНП "Консультативно-діагностичний центр": фізіотерапевтичне лікування на сучасному обладнанні

13-06-2024
Категорія: 

КНП "Консультативно-діагностичний центр" Сєвєродонецької міської ради інформує, що можна отримати фізіотерапевтичне БЕЗКОШТОВНЕ лікування на сучасному обладнанні у закладі за електронним направленням від лікуючого лікаря за адресою: м.Дніпро, вул. Бригадна, 11. Тел.: 066 249 5669.

Фізіотерапія – широкий комплекс лікувальних методів, за яких вплив на організм здійснюють такі фізичні фактори, як вода, світло, електрика, магнітні поля тощо. Важливою особливістю таких процедур є безболісність, відсутність побічних реакцій, м'який вплив і мінімальні навантаження на організм загалом.

Мета фізіотерапевтичних процедур – забезпечити високу ефективність лікування різних захворювань без побічних ефектів і негативного впливу на людський організм. Вони грунтуються на методах, які відомі та використовуються тисячоліттями

Фізіотерапевтичні процедури використовують для лікування різних захворювань і патологій. Їх застосовують в урології, гінекології, травматології, неврології та інших медичних сферах. Фізіотерапія показана у разі:

  • різних хронічних інфекцій і запалень
  • травм і хвороб, які спричиняють больові відчуття
  • остеохондрозу, артриту, артрозу
  • астми
  • проблем із поставою, дисплазії суглобів
  • деяких шкірних хвороб
  • моторних розладів шлунково-кишкового тракту
  • неврологічних захворювань тощо

Крім лікування фізіотерапія залишається одним з основних методів реабілітації після хірургічних втручань, травм, рекомендується для профілактики різних захворювань, допомагає активізації імунної системи.

Доведено, що фізіотерапевтичні процедури сприяють відновленню тканин, поліпшують функціонування різних органів і систем людини, позитивно впливають на самопочуття, зміцнюють імунітет.

Досвідчені фізіотерапевти нашої клініки використовують сучасне обладнання, що виключає побічні реакції організму або ускладнення. Традиційний курс фізіотерапії триває 10 сеансів, але лікарі нерідко індивідуально підходять до тривалості фізіотерапевтичного лікування, рекомендуючи збільшити або зменшити кількість процедур.

]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0X4hFYtVPxeaGBzUp...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет