Ви тут:

Імунізація в Сєвєродонецькому центрі первинної медико-санітарної допомоги

19-06-2024
Категорія: 

]]>ДУ "Луганський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"]]>]]>: Триває процес відновлення рутинних щеплень в закладах охорони здоров’я Луганської області, які переміщені з окупованої Луганщини в різні регіони країни.]]>

Сьогодні розповідаємо про досягнення ]]>КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги"]]>, який релокований у місто Кам’янське Дніпропетровської області.

Генеральний директор Абакумова Наталія Миколаївна та головна медична сестра Яковлєва Ольга Григорівна доклали максимум зусиль для створення відповідних умов для проведення вакцинації, визначення контингенту, що підлягає щепленням та комунікації з населенням громади.

Медичні працівники закладу, які задіяні в імунізації, пройшли теоретичне навчання на тренінгах «Холодовий ланцюг» та «Імунізація на практиці», що були організовані ДУ "Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ".

Забезпечення закладу вакцинами також здійснює ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» .

Щира подяка колегам із Дніпра за допомогу та підтримку!

Перші профілактичні щеплення Сєвєродонецьким ЦПМСД зроблені 31.05.2024 року, а вже станом на цей час запланований обсяг вакцинацій виконано. 200 осіб дорослого населення вакциновані проти дифтерії та правця. Але кількість бажаючих щепитися збільшується. Спочатку були щеплені медичні працівники закладів охорони здоров’я. Зараз плануються виїзні сесії імунізації, за допомогою мобільних бригад є можливість розширити контингент щеплених.

Фахівці ДУ «Луганський ОЦКПХ МОЗ» постійно комунікують з релокованими закладами охорони здоров’я області, надають консультативну допомогу при вирішенні питань, які виникають в процесі відновлення рутинних щеплень. Те, що ще минулого року здавалось неможливим, сьогодні стає реальністю.

З радістю будемо ділитися успіхами інших медичних колективів. Бажаємо усім медикам центрів первинної медико-санітарної допомоги Луганщини натхнення та успіхів у відновленні такого важливого розділу діяльності, як імунізація населення!

 

]]>ДУ"Луганський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"]]>

]]>https://www.facebook.com/lgudses/posts/pfbid0VMKKF7AC255Har18UGsfJvmqfXA...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)