Ви тут:

«Дякуємо, ветерани»: в Україні розгортається інформаційна кампанія вдячності Захисникам і Захисницям України

18-07-2024
Категорія: 

]]>В Україні зʼявляється нова соціальна реклама, яка покликана відзначити подвиг та висловити подяку Захисникам і Захисницям України. Перші плакати вже можна побачити на Харківщині та на Волині. Їх розміщено у державних установах, закладах соціального захисту, на білбордах і сітілайтах. Проект ініціювало та розробило Міністерство у справах ветеранів України.]]>

На соціальній рекламі міститься інформація про ресурси, які стануть у пригоді для ветеранів, ветеранок, їхніх сімей, родин загиблих Героїв. 

Зокрема, телефон Єдиної ветеранської лінії 0 800 505 217, за яким можна ]]>отримати консультації з різних ветеранських питань]]>, інформацію про можливості і гарантії. Крім інформаційної підтримки, оператори ЄВЛ забезпечують й психосоціальну підтримку.

За QR-кодом на плакатах можна перейти на веб-платформу ]]>Е-Ветеран]]>. Вона містить Базу знань ветерана. Тут можна дізнатися про всі гарантії та пільги, надання статусів, психологічні послуги, ознайомитися з е-Картою послуг для ветеранів війни у громадах. А за допомогою електронного цифрового підпису тут можна скористатися електронними сервісами. 

Плакати також містять посилання на офіційний ]]>веб-сайт]]> Мінветеранів. 

А в залежності від регіону України, на плакатах також буде спеціальний QR-код, що вестиме на місцеві ресурси для ветеранів, їхніх родин, сімей загиблих воїнів. 

"Силою, мужністю, самовідданістю, самопожертвою, винахідливістю українського Воїна захоплюється весь світ. Завдяки нашим Захисникам і Захисницям ми живемо у вільній країні, будуємо плани, народжуємо дітей і маємо можливість жити. І за право на життя усі ми безкінечно вдячні кожному та кожній. Тому, без перебільшення, історична місія сучасних українців, які стали потужною силою протидії повномасштабній збройній агресії рф проти України, силою стримування навали, що не має ані цінностей, ані краплі поваги до прав людини та правил ведення війни, шанувати живих Захисників і Захисниць, ветеранів і ветеранок та зберегти пам’ять про загиблих. Проте війна продовжується, тому потрібно і надалі боротися за звільнення нашої держави від агресора. Дякуємо кожному і кожній, хто захищав і продовжують захищати нашу країну, свободу, незалежність, життя",– зазначив виконуючий обов'язки Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

 

]]>https://www.kmu.gov.ua/news/diakuiemo-veterany-v-ukraini-rozghortaietsia...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет