Ви тут:

«Для відновлення Луганщини знадобляться нове бачення та ідеї молоді», - Артем Лисогор долучився до форуму "Лідери Луганщини. Відбудова, ресурси та можливості"

31-07-2024
Категорія: 

]]>Відбувся онлайн форум "Лідери Луганщини. Відбудова, ресурси та можливості", який об’єднав представників влади, бізнесу, громадських організацій та ініціативну молодь Луганської області.]]>

Метою є залучення молодих людей до комунікації та обговорення актуальних для регіону питань - повернення та реінтеграція тимчасово окупованих територій, об’єднання луганчан навколо своїх громад та впровадження вже існуючих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб.

«Перш за все хочу відзначити вашу ініціативність. Сьогодні, в умовах війни наша країна потребує людей дії. Тих, у кого горять очі ідеями, хто сповнений сил та наснаги до реформ, модернізації та розбудови суспільства. Ми потребуємо саме таких лідерів, як ви. І саме ви будете тими, хто безпосередньо втілюватиме в життя ідеї побудови демократичного, сучасного та європейського соціуму на Луганщині після звільнення від окупантів», - привітав учасників форуму голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Молодь Луганщини проявила себе з найкращого боку на початку повномасштабного вторгнення. Працювали на хабах, розвозили гуманітарку, приймали та допомагали знайти притулок переселенцям на шелтерах, опікувалися літніми людьми. Багато юнаків та дівчат з Луганщини стали до лав Збройних Сил України і до сьогодні продовжують виконувати бойові завдання на передовій.

Облдержадміністрацією налагоджено ефективну роботу у сфері молодіжної політики після переміщення громадян на території, підконтрольні Уряду України. В пріоритеті залишається всебічна підтримка та залучення молоді до формування та реалізації державної політики. Нині працює потужна обласна Молодіжна рада, 18 Молодіжних рад у громадах (в тому числі одна районна), створені три потужні ресурсні центри, працюють консультативно-дорадчі органи.

]]>Молоде Покоління]]>

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/dlya_vidnovlennya_luganshchini_znadob...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет