Ви тут:

Дія.Освіта спільно з Genesis Academy запустила серію вебінарів про роботу в ІТ-секторі

24-06-2024
Категорія: 

Національна платформа актуальних знань та навичок ]]>Дія.Освіта]]> та екосистема освітніх можливостей ]]>Genesis Academy]]> анонсують новий вебінарний проєкт про особливості сфери продуктового ІТ.

Лектори Genesis Academy поділяться практичними кейсами щодо запуску й масштабування технологічних продуктів, що мають мільйони користувачів у світі. Серія безоплатних вебінарів буде корисна українцям, які хочуть розібратися з особливостями продуктового ІТ-бізнесу та розвиватися в цій сфері. Вебінарний проєкт надасть розуміння, як організована робота в продуктових ІТ-компаніях, які спеціалісти залучені до створення діджитал-продуктів і які є можливості для розвитку карʼєри.

Перший вебінар відбудеться 26 червня о 17:00 — «Огляд сфери продуктового ІТ». Олексій Ніщик, Education Operations Director у Genesis, розповість, які навички необхідні для побудови кар’єри в продуктових ІТ-компаніях та порівняє світову та українську сфери продуктового ІТ.

Реєстрація на вебінар уже доступна за посиланням: ]]>https://osvita.diia.gov.ua/webinars/overview-of-product-it-industry]]> 

Другий вебінар відбудеться 3 липня, під час якого глядачі дізнаються все про  діджитал-маркетинг в ІТ-продуктах. Спікер — Микола Кривий, Product Marketing Manager у 6037 Venture Partnership by Genesis. 

Завершальний вебінар про Data-Driven підхід у продуктовому IT відбудеться 10 липня. Богдан Нагорняк, Product Manager в Universe Group, наведе приклади ухвалення рішень на основі даних та поділиться корисними інструментами для аналітики. За підсумками події учасники розумітимуть, чому Data-Driven підхід важливий тим, хто хоче перейти в ІТ.

Зробіть ще один крок до розвитку власної кар’єри — реєструйтеся на перший вебінар уже зараз. Нагадування про вебінари всі зареєстровані учасники отримуватимуть на вказану під час реєстрації пошту. Найактивніші учасники за підсумками трьох вебінарів отримають фірмові сувеніри.

Вебінарний проєкт створено з ініціативи Дія.Освіта спільно з Genesis Academy — екосистемою освітніх можливостей від української кофаундингової ІТ-компанії Genesis. 

 

]]>https://thedigital.gov.ua/news/diyaosvita-spilno-z-genesis-academy-zapus...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)